Siirry pääsisältöön

Osaava kerhonohjaaja-kurssi 20.-21.9.2019 Sauvon Kallioranta

Tervetuloa oppimaan kerhonohjaajaksi! Olet juuri oikea henkilö kurssille, jos täytät tänä vuonna vähintään 13 vuotta ja olet innostunut kerhonohjaajan tehtävistä. Ehkä sinulla on jo oma kerho, jonka ohjaamiseen tarvitset vielä lisää oppia.

ILMOTTAUDU MUKAAN! :)



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sienikurssi retkeillen Liedon Parmaharjulla tulossa! Kurssi toteutetaan 14.8./18.8./25.8. ja 8.9.2020. Kurssille voi osallistua yhtenä tai useampana päivänä ja se on maksuton!

Palstaviljely on palkitseva harrastus kaikenikäisille

  Liedon kunta ja Liedon 4H-yhdistys ovat jo useiden vuosikymmenien ajan tarjonneet Liedon kunnan asukkaille mahdollisuuden vuokrata yhdeksi kesäksi kerrallaan viljelypalstoja harrastusviljelytarkoituksessa . Kirkkotien varressa, seurakuntatalon lähellä sijaitsevat palstat ovat saaneet monen ikäiset ihmiset kiinnostumaan viljelystä; vanhimmat viljelijät ovat eläkeikäisiä ja nuorin viljelijä puolestaan 11-vuotias, innokkaasti ensimmäistä kertaa mukana oleva poika. Yksi viljelijöistä on  Laila Hakkarainen , joka viettää kolmatta kesäänsä palstaviljelijänä. - Tykkään puutarhahommista ja tietysti sadon syömisestä. Kun ei omalla tontilla tällaista paikkaa oikein ole, niin tällainen on sitten tullut vuokrattua. Tämä on nyt sitten kolmas vuosi, hän kertoo. Hakkarainen asuu miehensä kanssa Teijulassa, josta on lyhyt matka palstoille. Hän viljelee omalla aarin kokoisella palstallaan ainakin pensaspapuja, kaalia, varsiselleriä ja omaa suosikkiaan kesäkurpitsaa. Hänen mukaansa palstan hoita