Siirry pääsisältöön

Heppaleiri 21.-24.6.2021

 

Heppaleirillä on vielä tilaa!


Leiri on tarkoitettu vähintään 6-vuotiaille.

Aika:

ma-to 21.-24.6. klo 10-15 

Paikka:

Hepohaan talli (Rynköntie 80, Lieto). 

Ohjelma:

Päiväleiri pidetään jokaisena päivänä klo 10-15 ja leiriläisille tarjotaan lounas noin kello 12. Ohjelmassa on hevosten hoidon opettelua, ratsastukseen tutustumista, ratsastusta (45 min/pv), leikkejä ja keppihevosten sekä kepparitallin valmistusta. 

Leirillä tutustutaan oma ikä- ja taitotaso huomioiden hevosiin ja talliin, opetellaan hevosten hoitoa ja niiden asuinympäristöstä huolehtimista, tarkkaillaan ja opetellaan ymmärtämään hevosten käyttäytymistä, tehdään talutusharjoituksia ja opetellaan satuloimaan hevonen. Halukkailla on mahdollisuus tutustua ratsastukseen.

Leirimaksu:

Heppaleirin osallistujilta vaaditaan 4H-yhdistyksen jäsenyys, koska leiriläiset ovat vakuutettuja 4H:n puolesta. Liedon 4H-yhdistyksen jäsenmaksu:

  • Henkilökohtainen jäsenmaksu 35 euroa.
  • Perhemaksu 70 euroa. Perhemaksulla voivat jäseniksi liittyä perheen kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat 6 vuotta täyttäneet nuoret ja vanhemmat.

Voit liittyä Liedon 4H-yhdistyksen jäseneksi täältä. Ennen jäseneksi liittymistä lapsi ei voi osallistua hevosleirille!

Heppaleirin osallistumismaksu 200 euroa/henkilö maksetaan Liedon 4H-yhdistyksen tilille FI65 4713 1020 0177 84. Viesti: Osallistumismaksu ja lapsen nimi.

Varusteet:

Leirillä tarvitset:

  • kantalapulliset jalkineet (esim.kumisaappaat)
  • mukavat ratsastukseen sopivat vaatteet
  • hanskat
  • ohut huivi tai pipo (lainakypärän alle)
  • vesipullo
  • mahdollisuuksien mukaan oma kypärä ja muita ratsastusvarusteita

Lisätiedot:

Taina Päätalo lieto@4h.fi puh. 050 352 1968

Hepohaan talli: Tanja Petrell puh. 040 596 5413

Facebook: Hepohaantalli

Ilmoittautuminen: lieto.4h.fi/leirit/heppaleiri/

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sienikurssi retkeillen Liedon Parmaharjulla tulossa! Kurssi toteutetaan 14.8./18.8./25.8. ja 8.9.2020. Kurssille voi osallistua yhtenä tai useampana päivänä ja se on maksuton!

Ensiapu- ja turvallisuuskurssi 15.-16.3.2019

Ensiapu- ja tuvallisuuskurssi oli perjantaina 15.3. klo 18-21 ja lauantaina 16.3. klo 10-15. Kurssille osallistuneet pääsivät harjoittelemaan mm. oikeaoppista sitomista sideharsolla. Kurssin kouluttaja lääketieteen kandidaatti Elmo Pulli opastamassa. Tajuton potilas, miten toimitaan? Kurssilaiset pääsivät harjoittelemaan myös potilaan siirtämistä kylkiasentoon. Hengittääkö potilas? Jos hengittää, käännä kylkiasentoon. Huomioi käsien ja jalkojen asento. Potilas on kylkiasennossa! Esitykset Kurssilaiset jaettiin ryhmiin ja heille annettiin tehtäväksi toteuttaa erilaisia esityksiä (mm. auto-onnettomuus, hukkumistilanne, sekä palon syttyminen). Toinen tehtävä oli ratkaista nämä tilanteet. Defibrillaattori Pääsimme myös tutustumaan defibrillaattoriin, eli sydäniskuriin. Ja arvaatteko mikä on elvytyksessä sääntö #1 ? Toimi! Kouluttaja Elmo Pulli kirjoittamassa elvytyksen sääntöjä taululle. Kiitos kaikille osal